TOT Badalona | Revista d’informació local Badalona, Montgat i Tiana

Algunes obres afectaran la mobilitat aquest estiu a Badalona

Article   0 Comentaris
Espeiat de línia+- ATamany de la font+- Imprimir aquest article
Algunes obres afectaran la mobilitat aquest estiu a Badalona

Durant aquest estiu es veurà afectada la mobilitat a diversos carrers de Badalona com a conseqüència de la reparació i el manteniment de la calçada, com són els casos dels carrers d’Enric Borràs i del Progrés, o per obres de diversa envergadura per a noves instal·lacions o reparacions de companyies de subministrament de serveis bàsics com ara la llum o l’aigua.

Millora de la calçada dels carrers d’Enric Borràs i del Progrés

El Departament de Manteniment de Via Pública de l’Ajuntament de Badalona realitzarà actuacions de reparacions i millores de la calçada del carrer d’Enric Borràs (barri del Centre) i del carrer del Progrés (barri del Progrés) previstes entre el dilluns 16 i el divendres 20 de juliol. Aquestes intervencions fan necessària la prohibició de l’estacionament a determinats espais prop de les cantonades per a permetre el gir del bus urbà que, durant les obres, modifica el seu itinerari. Tota la zona afectada ja disposa de la pressenyalització viària preceptiva per informar el veïnat.

Afectacions a la mobilitat al carrer de Lladó

A causa de la instal·lació d’una nova línia elèctrica de distribució quedarà afectada la mobilitat al carrer Lladó, del barri de Dalt de la Vila, entre el carrer de l’Oli i de Sant Felip i de Rosés, entre el 16 i el 30 de juliol. Durant aquest període no es podrà circular pel tram afectat del carrer de Lladó i s’habilitarà la sortida per als serveis i veïnat pel carrer de Sant Felip i de Rosés. Els contenidors situats al carrer de Lladó es traslladaran provisionalment al carrer de la Quintana Alta.

Afectacions a la mobilitat al carrer de Coll i Pujol

A causa de la instal·lació d’una nova canonada de distribució de la companyia d’aigües la mobilitat del carrer de Coll i Pujol (al barri de Sant Crist de Can Cabanyes) quedarà afectada entre el 16 de juliol i el 15 de setembre en el tram comprès entre el carrer de la Selva i el carrer de Terol. Les afectacions tindran dues fases: Des del 16 de juliol, fins al 15 de setembre:

–       Circulació tallada en sentit mar des del carrer de la Selva fins al carrer de Ventura Gassol.

–       Circulació restringida al carrer de Ventura Gassol, el qual passarà de tres a un carril.

–       El carrer de l’Abat Escarré tindrà tallada la sortida al carrer de Coll i Pujol.

 Des del 10 d’agost (aproximadament) i fins al 15 de setembre:

–       En aquest període, a més de les afectacions esmentades, caldrà afegir la circulació tallada en ambdós sentits en el carrer de Coll i Pujol entre el carrer de Ventura Gassol i el carrer d’en Vila i Vall-llebrera.

Article   0 Comentaris

Última revista

Segueix-nos!

Últims tweets

Calendari

octubre 2018
L M X J V S D
« sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031