Aquest dissabte arriba l’Endimoniada2017

0
1203

El Centre Excursionista de Badalona ho té ja tot a punt per fer d’aquesta nova Endimoniada, després de l’any d’aturada. A més dels 500 corredors, la cursa compta amb un gran nombre de voluntaris que fan que l’Endimoniada sigui possible, assumint diferents tasques la nit del 17 de juny i vivint de molt a prop la cursa. L’Endimoniada té el seu punt d’inici i final a la Rambla, davant de l’estàtua de Roca i Pi, i recorre la Serra de Marina, tenint com a punt més alt la Coscollada de l’Amigó. En total, l’itinerari consta de 18 km amb un desnivell acumulat de 570 m positius. La superfície de l’itinerari es reparteix en un 85% terra i un 15% asfalt, amb un temps màxim per completar el circuit de 2h 30’. L’hora de sortida serà, com en edicions anteriors, a les 21.30 h i el tancament a les 24 h.

Temps rècord en la darrera edició

El 2015 es va batre el rècord de l’Endimoniada tant en categoria masculina,com femenina. El corredor Quim Magan va finalitzar el recorregut amb un temps de 01:12:37, superant l’anterior campió en més de cinc minuts. Pel que fa a la categoria femenina, l’Eva Mesado va superar el seu propi rècord en 2 minuts, arribant a meta en 01:30:26. El Centre Excursionista de Badalona fa una crida a tots els badalonins perquè vegin la cursa en primera fila, sempre respectant als corredors i l’entorn, tant urbà com a la zona de muntanya.