El Badalona guanya el primer partit a casa

0
1048

Un solitari gol de Javi Rodríguez al tram final de partit contra l’Espanyol B va fer que els tres punts es quedessin a casa. Els escapulats van controlar el ritme a la primera part i les millors opcions van arribar a pilota aturada. Però ni Lluís López amb un misto que semblava gol segur, ni Eugeni per sobre el travesser, ni Fran Grima aprofitant un rebot, ni Borja amb un xut que va sortir fregant el pal van poder inaugurar el marcador. A la segona part va seguir la superioritat del Badalona, amb oportunitats clares per posar l’1-0, però el gol no va arribar fins el minut 77. Javi Rodríguez es va plantar a l’àrea i amb l’esquerra va engaltar un xut impossible d’aturar que va entrar per l’escaire. La tensió dels minuts finals a les banquetes va acabar amb l’expulsió de Manolo González. L’espanyol B va tenir opcions d’empatar però aquesta vegada no hi va haver ensurts d’última hora i el Badalona va sumar tres punts, després d’una treballada victòria. L’equip torna diumenge a La Feixa Llarga per enfrontar-se a l’Hospitalet en partit de lliga, després de perdre 2 a 1en el partit d’anada de les semifinals autonòmiques de la Copa RFEF.