TOT Badalona | Revista d’informació local Badalona, Montgat i Tiana

Franquícies d’alimentació fan canviar el “model” del carrer del Mar

Article   0 Comentaris
Espeiat de línia+- ATamany de la font+- Imprimir aquest article
Franquícies d’alimentació fan canviar el “model” del carrer del Mar

Una passejada tranquil·la i atenta pel principal carrer comercial de Badalona, el carrer del Mar, mostra un canvi de model, respecte a només fa 1 any, sobretot a partir de la cruïlla del carrer Canonge Baranera cap a la Rambla. L’obertura de diverses franquícies d’alimentació, de patates, pizzes, empanades o sucs ha fet canviar la dinàmica comercial del carrer més emblemàtic de Badalona. És, sens dubte, un moment de transformacions que caldrà analitzar si condueix cap a un canvi de model o a una selecció i, posteriorment, reforçament dels establiments que ja existeixen al carrer. El president de BadaCentre, Cinto Gubern, ha explicat al TOT que realment s’està produint aquest canvi. Gubern considera que el fet que s’hagin instal·lat diverses franquícies alimentaries fa pensar que “és un carrer on hi passa molta gent”. El president dels comerciants considera positiu que gairebé tots els locals del carrer del Mar estiguin ocupats, però considera que manca un comerç de noves tecnologies per acabar de completar l’oferta comercial del carrer del Mar. El local de l’antic Zara, segons Gubern, seria ideal per aquest tipus de negoci, però reconeix que ara per ara no hi ha cap operador interessat.

Noves franquícies que arriben

Lluny queda un carrer de Mar amb “botigues de sempre”. Aquesta presència de locals “amb pedigrí” no és obstacle perquè el carrer continuï renovant la seva oferta comercial. Fa només poc temps era impensable que el carrer tingués un establiment de matalassos o bé un bon grapat de franquícies d’alimentació. Gubern considera que el carrer ha canviat la seva fisonomia nocturna. Els locals d’alimentació han fet animar les vendes a darrera hora de la tarda, i fins i tot, segons Gubern, alguns locals de moda o complements han tancat a quarts de deu de la nit, aquest estiu, perquè molts clients entraven aquella hora. El president dels comerciants considera que això passarà a l’estiu, però ho veu més difícil durant l’hivern. Gubern també explica que aquestes franquícies d’aliments també s’estan instal·lant als carrers del voltant del carrer del Mar, com el carrer Pietat, Canonge o Platja amb productes com les croquetes, salsitxes o menjar per vegetarians. L’arribada d’aquest tipus de comerços de restauració pot fer de crida d’altres i convertir part del carrer de Mar en un carrer “per fer un most” i passejar.

 

Article   0 Comentaris

Última revista

Segueix-nos!

Últims tweets

Calendari

noviembre 2018
L M X J V S D
« oct    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930