L’orgull verd-i-negre silencia el Nou Congost (84-85)

0
979

En les situacions més adverses, a qualsevol atleta professional se li plantegen dues opcions ben clares: rendir-se o passar a l’atac. A Manresa, la Penya escolliria la segona d’aquestes vies per assaltar el Nou Congost i encadenar el segon triomf consecutiu a la Lliga Endesa. Malgrat els problemes patits per Drame a l’hora de defensar Musli, el bloc de Salva Maldonado imposaria el seu joc durant el primer quart del matx, brillant en el tir exterior i castigant l’ICL amb bones transicions (23-33). El FIATC Joventut arribaria a guanyar per 12 punts de diferència (24-36), tot i que el recital ofensiu verd-i-negre no tindria la continuïtat desitjada. La lesió de Miralles permetria reviure a un Manresa que podria capgirar el resultat al descans (48-44). Després de patir durant molts minuts, la Penya seria capaç de retrobar la serenitat (63-67) i endur-se la victòria gràcies a un triple espectacular de Mallet anotat a 18 segons per la conclusió (84-85).