Quim Magan i Eva Mesado guanyen una Endimoniada amb doble rècord

0
2156

La cinquena edició de l’Endimoniada no va decepcionar a ningú. La cursa va donar el tret de sortida a les 21:30 en punt des de la Rambla i va transcórrer amb total normalitat, oferint al corredors un punt d’arribada més ampli on poder recuperar-se, beure, menjar i fer-se fotografies.

Els guanyadors d’aquesta cinquena edició van ser Quim Magan i Eva Mesado, que van establir dues noves marques rècord de la prova. El guanyador masculí va creuar la meta en 1:12:37, gairebé dos minuts menys que el rècord establert fa dos anys per Javi Delgado i, per la seva banda, Eva Mesado va aconseguir un temps de 1:30:26, superant en dos minuts el seu propi rècord.

D’altra banda, els guanyadors del Premi Especial La Sargantana, atorgat als primers corredors que passen pel control del cim de la Coscollada (punt més alt del recorregut, a 465 metres) han estat Roman Kessler, amb un temps de 36:49, que ha permès establir un nou rècord de la prova, i la mateixa Eva Mesado amb un temps de 46:11.

Des de l’organització van agrair molt, un any més, el paper dels patrocinadors i la feina dels més de 200 voluntaris i voluntàries del Centre Excursionista de Badalona, Voluntaris Badalona, Creu Roja i Guàrdia Urbana. En aquesta ocasió, els corredors van tornar a percebre l’escalfor dels veïns en el punt de sortida i el d’arribada, així com també als controls del tram muntanyós de la prova.