TOT Badalona | Revista d’informació local Badalona, Montgat i Tiana

BADALONA
0°C

S’inicien els treballs per eliminar els abocaments il·legals a Can Colomer

Article   0 Comentaris
Espeiat de línia+- ATamany de la font+- Imprimir aquest article
S’inicien els treballs per eliminar els abocaments il·legals a Can Colomer

El divendres va començar les tasques de neteja i sanejament dels espais propers al camí de Can Colomer, al barri de Pomar de Dalt, i als espais forestals a l’interior on s’hi han abocat, de manera il·legal, runa i escombraries. Les feines de neteja es porten a terme per encàrrec del propietari, que ha donat un ràpid compliment a un expedient de disciplina urbanística instat per l’Ajuntament de Badalona.

Divendres van comprovar aquestes feines per adequar l’espai al voltant de la masia de Can Colomer el regidor d’Espais Públics i Mobilitat, Francesc Duran; el regidor del Districte 3, Francesc Ribot, i l’assessora de l’Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible, Aïda Llauradó.

El regidor d’Espais Públics i Mobilitat ha destacat que, d’acord amb la propietat de l’espai, es treballa en una doble vessant per tornar a recuperar l’aspecte natural d’aquest indret. D’una banda, ha afegit “es continuaran durant els pròxims dies les feines de neteja i la retirada de tota la brutícia que s’ha llençat de manera incívica i que suposa un risc per les persones i que podrien provocar incendis i danys mediambientals”. D’altra banda, ha manifestat Francesc Duran, “parlarem amb els propietaris per instal·lar elements als camins que impedeixin que furgonetes i altres vehicles entrin en aquest espai per fer abocaments il·legals”.

El regidor del Districte 3, Francesc Ribot, ha recordat que l’acumulació de brutícia en aquesta propietat privada era una queixa del veïnat que s’arrossegava des de feia temps. En aquest sentit, el responsable del Districte 3 ha explicat que “la col·laboració ciutadana és molt important per treballar conjuntament i eliminar aquests focus de brutícia i evitar els comportaments incívics”. Francesc Ribot també ha fet referència la presència de materials potencialment perillosos per a la salut, com ara derivats de fibrociments, que caldrà retirar-los amb equips especials.

Article   0 Comentaris

Última revista

Segueix-nos!

Últims tweets

Calendari

junio 2018
L M X J V S D
« may    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930