TOT Badalona | Revista d’informació local Badalona, Montgat i Tiana

TRAM millora l’accessibilitat a les seves instal·lacions

Article   0 Comentaris
Espeiat de línia+- ATamany de la font+- Imprimir aquest article
TRAM millora l’accessibilitat a les seves instal·lacions

El Tramvia de Barcelona ha millorat l’accessibilitat a les seves instal·lacions afegint nova senyalització a les parades i nova tapisseria als seients interiors dels tramvies. En totes les parades de les dues xarxes tramviàries, Trambaix i Trambesòs, s’han pintat uns pictogrames al terra on està indicat l’ús preferent dels seients de les parades per a les persones amb mobilitat reduïda (PMR), dones embarassades, persones de la tercera edat, amb crosses o amb infants . A cada andana hi ha un indicatiu a un dels bancs escollits en funció de la localització del pas de vianants que dona accés a la parada, els obstacles de la zona de pas i la zona d’entrada per a PMR al tramvia. Aquesta senyalització està feta amb una pintura especial de llarga durada, que s’integra a l’asfalt amb aplicació de calor. Es tracta d’un material resistent als diferents fenòmens meteorològics que pot patir pel fet de ser una senyalització exterior. A l’interior dels tramvies, s’està instal·lant una nova tapisseria que ajuda a identificar a través de diferents colors les zones destinades a l’ús de les persones amb mobilitat reduïda per diferents motius. Els seients de quatre viatgers i la zona de cadires de rodes, cotxets i bicicletes estan senyalitzats amb una tapisseria verda que es diferencia amb un cop d’ull de la resta de cadires entapissades en blau marí.

TRAM també ha renovat la imatge de les columnes d’informació  al client que es troben a les parades soterrades de la xarxa Trambesòs (Espronceda, Sant Martí de Provençals i Besòs) per fer-la més intuïtiva i facilitar-ne l’ús.

S’ha resumit la informació i s’ha donat prioritat a la visualització del botó de socors i informació al client, i al número de telèfon d’atenció directa.

Article   0 Comentaris

Última revista

Segueix-nos!

Últims tweets

Calendari

noviembre 2018
L M X J V S D
« oct    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930