Una trentena de receptes a la sisena edició del llibre de Forquilla

0
854

Un llibre per llepar-se els dits. L’associació de restauradors Forquilla Badalona ha editat el sisè llibre de receptes per aquest Sant Jordi. Durant els darrers mesos, l’entitat ha sumat associats i això també s’ha notat en el tradicional llibre de receptes. En total, una trentena de receptes formen part d’aquesta edició que està estructurat en aperitius, primers plats, segons, postres i begudes. El pròleg ha anat a càrrec del periodista badaloní, Iu Forn, que destaca la gran varietat, i qualitat, de l’actual restauració de Badalona. Forn escriu que fa uns anys, molts badalonins marxaven fora de la ciutat per dinar o sopar en un restaurant i ara, fins i tot, persones de fora de Badalona vénen a degustar els plats dels restauradors de la ciutat. El llibre de Forquilla Badalona el podràs aconseguir, durant aquest Sant Jordi, si dines o sopes als restaurants associats de Forquilla. A partir del número Especial de Festes de Maig del TOT trobareu les receptes del llibre de Forquilla Badalona a la nostra secció de gastronomia. Cada setmana, publicarem aquestes receptes dels restaurants associats a Forquilla Badalona.

Forquilla Badalona i el TOT et regalen tres exemplars del llibre

Durant els pròxims dies, i través d’Instagram, sortejarem tres exemplars del llibre de Forquilla. Per aconseguir-ho, hauràs de fer una recepta de cuina, la que tu triïs, i l’hauràs d’etiquetar amb el hashtag #totforquilla. A principis de maig sortejarem tres exemplars del llibre. Cuina, etiqueta i guanya un llibre!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom