Recuperen un cotxe robat a Tiana gràcies al GPS

0
1295

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Badalona van detenir, el 27 de novembre, dos homes de 22 i 21 anys com a presumptes autors dels delictes de robatori o furt d’ús de vehicle, conducció temerària, resistència i desobediència als agents de l’autoritat, tinença armes i explosius, originar greu risc per la seguretat del trànsit i conduir sense permís per pèrdua de punts.

Pels volts de les 07:15 hores del 27 de novembre, agents de la comissaria de Badalona van rebre un avís en el que s’informava que durant el cap de setmana havien sostret un turisme a Tiana i que gràcies a l’aplicació GPS sabien que estava a Badalona.

El propietari del vehicle els anava informant en tot moment on es trobava el vehicle, ja que estava en moviment. Després de Badalona va donar senyal a Vilanova del Vallès, Alella i Montgat, fins que va tornar a Badalona.

A Badalona és on els Mossos el van veure circulant. Els delinqüents se’n van adonar i van intentar fugir a tota velocitat. En aquesta maniobra van posar en greu risc els altres conductors i vianants, i van impactar amb dos vehicles.

Al cap d’una estona van abandonar el vehicle i van fugir a peu, travessant inclús l’autopista C31, fins que van ser interceptats pels Mossos d’Esquadra i els van detenir.

El dia 28 de novembre van passar a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Badalona.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom