Tallers per infants i joves a la plaça President Tarradellas

0
370

L’Ajuntament de Badalona, a través de l’Àmbit d’Impuls Econòmic, organitza durant les tardes d’aquestes festes de Nadal activitats infantils i familiars a la plaça del President Tarradellas, on està instal·lat l’arbre de Nadal del Gorg. Les activitats es faran de 17.30 a 20.30 hores durant tres dies a la setmana i començaran aquest mateix dijous 21, coincidint amb el primer dia que els infants ja no tenen escola. Concretament, els dies on es podrà gaudir de jocs i activitats dinamitzades són el 21, 22, 23, 28, 29 i 30 de desembre i el 2, 3 i 4 de gener, és a dir, tres dies en cadascuna de les setmanes de vacances.

Les activitats programades, són les següents:

– JugaCirc, un espai de joc pensat per gaudir durant les festes de Nadal del món del circ de ben a prop on els participants trobaran sis taulells amb tota mena d’estris i jocs d’habilitat i d’altres espais diferenciats per poder practicar les diferents disciplines amb destresa i equilibri. Els dies 21, 23, 30 de desembre. 

– JuganTots, una col·lecció exclusiva de 20 jocs gegants tradicionals de fusta per jugar en família. Es tracta d’una activitat d’entreteniment per a petits i grans, en què sense haver de llegir les instruccions ni esperar que ningú hagi d’explicar el funcionament, tothom pot començar a jugar en el moment d’arribar a l’activitat. El dia 28 de desembre.

– Juguipop, una col·lecció de jocs populars infantils i familiars per divertir-se en equip o de forma individual on la cooperació d’un equip o l’habilitat de cadascú serà clau per guanyar al contrari, o bé, per demostrar-se a un mateix de què és capaç. Els dies 2 i 4 de gener.

– Animació amb personatges infantils: Tots els dies hi haurà un personatge infantil de Disney per interactuar entre la gent i fer-se fotos amb els més petits. Els dies 21, 23, 28, 30, 2 i 4 el personatge animat serà Mickey Mouse i els dies 22, 29 i 3, Minnie Mouse.

– Taller de boles de Nadal: Taller de treball manual creatiu, infantil i familiar per crear una bonica bola de Nadal, amb una base de pòrex i tela amb motius nadalencs, una versió de Nadal de les famoses boles Kimekoni (originàries del Japó). Els dies 22, 29 i 3 de 17.30 a 19.30 hores.

– Taller de mitjons de Nadal: Un taller de treball manual infantil i familiar on els participants podran crear i decorar al seu gust un mitjó de Nadal que en acabar el taller podran penjar al seu arbre de Nadal o a la xemeneia. Els dies 22, 29 i 3 de 19.30 a 20.30 hores. 

Totes les activitats organitzades estaran dinamitzades i supervisades per monitors acreditats.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom