Badalona celebra la 8a edició de l’English Day

0
513
El dijous 6 de juny, i divendres dia 7, de 9.45 a 12.30 hores, als jardins i a la Nau 3 de l’antic Escorxador de Badalona (carrer de l’Arquitecte Fradera, s/n) se celebra la 8a edició de l’English Day, una activitat innovadora, lúdica i participativa que fomenta l’aprenentatge comunicatiu de la llengua anglesa amb l’objectiu de millorar la comprensió i l’expressió oral, i de facilitar l’intercanvi entre l’alumnat de diferents escoles.
Durant els dos matins, els 607 nois i noies de 3r i 4t de primària realitzen les activitats que han preparat i practicat al llarg del curs. Es tracta, per tant, d’una activitat d’intercanvi a dues bandes: entre centres i entre mestres especialistes d’anglès.
A la 8a edició de l’English day hi participen 17 escoles, dues més que el curs passat:
  • 6 de juny: Baldiri Reixac, Joan Coret, Josep Boada, Margarida Xirgu, Miguel Hernández, Rafael Casanova i Salesians Badalona.
  • 7 de juny: Artur Martorell, Badalona Port, Bufalà, Folch i Torres, Joan Llongueras, Jungfrau, Llibertat, Mercè Rodoreda, Montigalà i Pere de Tera.
L’English Day està organitzat per Mestres d’Anglès d’Educació Infantil i Primària i compta amb la col·laboració del CRP del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i del Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom