Visita institucional dels responsables de Rodalies a Montgat

0
291

Aquest dilluns, 15 de juliol,  el Director General de Rodalies de Catalunya Sr. Antonio Carmona i el Sr. Juan Carlos Islan, Gerent de les instal·lacions de Rodalies, acompanyats per l’alcalde Andreu Absil Solà i el 1r. Tinent d’Alcalde i regidor de Mobilitat Sr. Raül Abad Navarrete han visitat les instal·lacions de l’estació de rodalies de Montgat. A la reunió de treball, que ha tingut lloc a la pròpia estació, s’ha posat sobre la taula la necessitat d’invertir en el manteniment de les estacions i les infraestructures de Montgat i Montgat Nord.

Els responsables de rodalies han explicat a l’Alcalde i el regidor de Mobilitat que han substituït la coberta de Montgat Nord i tenen prevista la substitució de la coberta de l’estació de Montgat i resta pendent d’arranjament un dels ascensors de Montgat Nord a causa de l’endarreriment en el subministrament d’una peça.

Els responsables de rodalies també han informat que recentment s’ha instal·lat un nou sistema de càmeres de vídeo vigilància i seguretat i aforament a l’estació de Montgat Nord.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom