S’inaugura el Village de la Copa Amèrica al Port

0
247
Aquest dijous s’ha inaugurat el Village del Port de Badalona per a la 37a edició de l’Amèrica’s Cup.  L’acte ga tingut lloc al Moll de Capitania amb la presència de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol. El Village, que estarà obert fins al 3 de novembre, és un espai obert a la ciutadania on poder seguir en directe, o a través d’una pantalla gegant, les regates protagonitzades pels vaixells més ràpids del món.
El Port de Badalona està situat a només 3,5 milles del camp de regates. Els visitants al Village, a més de gaudir de la competició i del món de la vela nàutica, podran gaudir d’un espai que està dissenyat com a una zona d’oci i de cultura on es poden trobar tallers artístics, gastronòmics i de còctels, tasts de begudes, zones de chill-out, a més d’actuacions musicals de tota mena i exposicions sobre la història de la Copa Amèrica, oferint una experiència per a tots els públics.
El Village del Port de Badalona és un espai de gairebé 1.500 m2, i està obert cada dia des de les 13.30 hores fins a les 23 hores, menys els divendres i dissabtes que el seu horari s’allarga fins a les 24 hores.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom