Els restaurants han de reduir el seu aforament en un 66% per garantir la seguretat davant del coronavirus

0
3283

El coronavirus també afecta ja el nostre dia a dia i el sector de l’oci i restauració també. Segons la resolució SLT/704/2020 de l’11 de març s’ha de reduir, durant els pròxims 15 dies, a 1/3 l’aforament màxim en els establiments d’oci i restauració. Això es fa amb l’objectiu de garantir un espai de separació adequat entre les persones que es trobin en un establiment. Des de Forquilla Badalona han confirmat aquesta nova normativa que s’haurà de complir, mínim, durant les dues pròximes setmanes. Això vol dir que un restaurant que té un aforament de 100 persones només hi podran estar, dins del local, 33 comensals a la vegada. A més, entre taula i taula s’ha de respectar un metre de separació. Alguns restaurants de Badalona ja han anunciat que només oferiran el servei a domicili i altres obriran amb un protocol especial. Per exemple, al Tariq del carrer Baldomer Solà ja ha anunciat que han pres algunes actuacions especials, com per exemple controlar la temperatura del personal del restaurant, abans de cada servei, netejar encara més les mans, sobretot cada cop que es retira el plat d’un client i abans de servir un altre. Per exemple, al Tariq ha baixat l’aforament del restaurant a 26 persones per garantir una distància de seguretat suficient entre els comensals. El seu aforament arriba als 81 en aquest restaurant badaloní. Totes aquestes mesures podran anar variant durant les pròximes hores. Els restauradors de Badalona estan a l’expectativa del que pugui passar a partir d’aquest divendres, i durant el cap de setmana, primers dies d’aquestes restriccions.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom