El PSC proposa al govern un gran pacte de ciutat per garantir totes les inversions necessàries

0
1391

El Partit dels Socialistes de Badalona ha proposat al govern local un gran pacte de ciutat per garantir totes les inversions necessàries, pendents i futures, per posar Badalona a la vanguardia dels equipaments públics. El president del PSC a la ciutat, Ruben Guijarro, ha proposat un gran pacte de ciutat que superi els terminis temporals d’aquest mandat i que comporti l’operació més gran d’inversió pública que s’ha fet a la història de Badalona, segons ha explicat Guijarro.

Segons els socialistes, el govern del Partit Popular a Badalona continua actuant sense rumb, actuant tard i de forma erràtica a l’hora d’implementar les mesures sanitàries, socials i econòmiques necessàries per frenar al màxim els efectes de la pandèmia amb l’objectiu prioritari de protegir la salut i el benestar de les persones, i protegir al nostre teixit productiu. En aquest context, el President del PSC Rubén Guijarro ha proposat un gran pacte de ciutat que superi els terminis temporals d’aquest mandat i que comporti l’operació més gran d’inversió pública que s’ha fet a la història de Badalona. El regidor Guijarro ha recordat que la incapacitat per gestionar el govern del Partit Popular està fent que moltes inversions que ja estaven projectades per l’anterior govern socialista hagin quedat al calaix, com la inversió en càmeres de seguretat i càmeres subjectives per la Guàrdia Urbana, o les reformes de la Plaça del Gran Sol i la Plaça Tarradelles, les noves escoles Ventòs Mir i Badalona Port, la reforma de molts equipaments esportius, o l’ampliació de l’Hospital Municipal, entre moltes d’altres.

“Cal altura de mires, cal un gran pacte de ciutat a mitjà i llarg termini que garanteixi uns equipaments públics dignes i de qualitat que ens ajudaran a sortir més ràpid de la crisi amb més seguretat, més i millor millor atenció social i sanitària, més salut i més cultura, i un millor espai públic per les persones”

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom