Tot i Nadal, la Generalitat farà un pas enrere si no baixen els contagis

1
1943

L’índex de rebrot a Badalona segueix molt alt fins als 419 punts, uns 80 punts respecte ahir i gairebé 200, respecte dilluns. Pel que fa a la taxa de reproducció de l’epidèmia ponderada setmanalment també s’enfila fins als 1.66 a la ciutat

El secretari de Salut Pública de la Generalitat, Josep Maria Argimon, ha explicat que “clarament s’haurà de reduir mobilitat i interacció social” i “com més aviat millor”. Ha explicat que el Govern està analitzant la situació però que no hi ha encara cap decisió presa. També s’ha mostrat partidiari d’endurir el pla de Nadal i ha afirmat que les sortides dels residents haurien de ser d’un “mínim de tres dies”. Per la seva part,  el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha apuntat aquest dimecres a la possibilitat d’endurir el pla de Nadal si l’evolució de la pandèmia ho recomana. “Si cal endurir el pla de Nadal, no dubtin que proposarem als governs autonòmics que es faci”, ha sentenciat durant la seva compareixença al Congrés dels diputats per parlar del Consell Europeu. 

1 COMENTARI

  1. Després de tants mesos ja es veu que les taxes i els números pandèmics són inventats i res tenen a veure amb la realitat, per poder continuar amb el pla que tenen els plandemistes. És un joc com el Monopoly.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom