869 infants en situació vulnerable del Barcelonès Nord han rebut joguines noves amb la campanya de Creu Roja

0
826

Creu Roja al Barcelonès Nord ha repartit 3.042 joguines a un total de 493 famílies, arribant així a 869 infants que han pogut rebre joguines noves i gaudir del seu dret al joc en igualtat de condicions en unes dates tan assenyalades com les del Nadal. La campanya, que es va iniciar a finals de novembre, ha comptat amb la participació de 34 persones voluntàries, que han donat suport en la recollida de joguines, en la preparació i classificació dels lots i en les entregues finals a les famílies. Aquests lots consten de 3-4 joguines, adaptades a les edats dels infants que els reben. 

A diferència d’altres anys, molts dels actes esportius i festius de recollida de joguines habituals en la campanya gràcies a la col·laboració de les entitats i associacions dels municipis, no s’han pogut celebrar degut a la situació sanitària actual. No obstant això, s’han adaptat altres activitats i espais, majoritàriament a l’aire lliure, per fomentar la participació de la ciutadania, recollint joguines noves que s’han sumat a les comprades des de Creu Roja, aconseguint així el resultat possible de més de 3.000 joguines per fer somriure a més de 850 infants. 

La importància del dret al joc no només està present a Creu Roja al nadal, sinó també al llarg de tot l’any amb la iniciativa “La joguina educativa”, que Creu Roja Joventut duu a terme per sensibilitzar sobre el valor educatiu del joc i el dret dels infants a jugar. A més, les famílies beneficiàries participen també en tallers i xerrades de sensibilització sobre la importància educativa del joc. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom