La Guàrdia Urbana ha detectat unes 177 festes il·legals en 3 mesos

1
1024

En els primers tres mesos d’aquest 2021, la Guàrdia Urbana de Badalona ha denunciat fins a 180 festes il·legals a la ciutat. Així ho ha explicat l’intendent de la Guàrdia Urbana Valentin Anadón al programa de Ana Rosa de Tele 5. Anadón ha afegit que les festes il·legals s’han detectat en domicilis particulars o establiments. Només la darrera setmana s’han detectat 9 d’aquestes festes il·legals. Anadón ha admès que la policia badalonina està actuant en tots els barris per igual, des del Mas Ram, el Centre o Sant Roc. Pel que fa a les intervencions, més enllà de les festes, la Guàrdia Urbana ha fet més de 300 en els primers tres mesos de l’any.

La darrera festa, que ha trascendit a nivell mediatic, va ser el darrer cap de setmana. La Guàrdia Urbana de Badalona va desmantellar una macrofesta amb més de mig centenar de persones en una casa d’ús turístic ubicada al Mas Ram. Quan els agents van arribar-hi, els participants van negar-se a obrir la porta, motiu pel qual es va localitzar al propietari de la casa, qui va donar el seu permís per entrar al domicili. En aquell moment, alguns dels assistents a la festa van intentar fugir saltant a la casa del costat a través del jardí. Finalment, els agents van identificar i denunciar els tres organitzadors de la festa per un delicte de desobediència greu als agents de l’autoritat. També van aixecar acta a tots els assistents a la festa per saltar-se la normativa sanitària i de seguretat.

1 COMENTARI

  1. Per evitar contagis vírics, caldria tancar supermercats, estancs, gasolineres, farmàcies, hospitals, diaris, televisions, ràdios comissaries de policia, casernes militars, el metro, els trens, autobusos.

    En canvi sempre informen que els contagis i l’augment de xifres epidemiològiques NOMÉS són culpa de les festes, bars, gimnasos i la movilitat lúdica.

    Què incoherent no?

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom