Ara fa 4 anys el grup de restauradors badalonins agrupats sota el nom de Forquilla Badalona van tenir la bona idea de recopilar algunes de les seves receptes i editar un llibre. D’aquella idea ja han passat 4 anys i aquest Sant Jordi tornen a repetir l’experiència. Enguany són 14 receptes triades per acontentar tots els paladars. El llibre de receptes de Forquilla Badalona es podrà adquirir durant aquest Sant Jordi als establiments associats; Tarig,Figaro, la Donzella de la Costa, Can Closques, Esfera, la Mare del Tano, La Costa, Neruca, Can Mario’s, Can Pelat, Tres Mil 9, Cafè Antipodes, Bertran Mar i Botànics. Algunes de les receptes que trobarem al llibre de Forquilla Badalona ens despertaran els cinc sentits, com els Canelons d’en Pep, els Peus de Porc amb trompetes de la mort, el Lingot de cua de vaca o la Paella de Llamàntol. D’altres receptes ens poden fer la vida més fàcil, com l’entrepà de xapata amb cereals, pit de pollastre macerat al curri, carbassó, pinya i enciams o l’hamburguesa “Ses Illes” i també hi ha espai pels més dolços, com la recepta del pastís de formatge o el daiquiri de maduixes. El llibre, a més, ens permet descobrir els 14 restauradors associats a Forquilla Badalona, una associació que treballa per la gastronomia de la ciutat. El pròleg del llibre d’aquest any ha anat a càrrec de la periodista badalonina de TV3, Lídia Heredia.