El creixement de la pandèmia a Badalona supera rècords

2
2881

La pandèmia està totalment sense control a Badalona, igual com passa a part de Catalunya. Així ho han tornat a demostrar les dades publicades per Salut aquest dimarts, 6 de juliol, que han marcat unes xifres preocupants. L’índex de rebrot a tornat a augmentar uns 300 punts, en només 24 hores. De fet, en només 4 dies el risc de rebrot a pujat en 1.000 punts a la ciutat. Aquest dimarts, el risc s’ha situat en els 1.322 punts, una xifra que mai, des de l’inici de la pandèmia, s’havia donat a Badalona. El màxim va ser de 1.215 l’octubre de l’any passat. A més, segons dades oficials, uns 800 badalonins i badalonines han donat positiu durant els darrers dies. Pel que fa al nombre d’ingressats per Covid-19 als hospitals badalonins ara mateix hi ha 30 persones, 2 més que aquest dilluns. En aquest sentit, la pressió hospitalària no té res a veure que les anteriors onades, sobretot pels efectes de les vacunes. Parlant de vacunes, 126.000 badalonins i badalonines ja tenen la primera dosi i més de 91.000 la pauta completa.

2 COMENTARIS

  1. Una pandèmia real no funcionaria d’aquesta manera. Hi hauria una pujada que afectaria a un nombre determinat de persones i una baixada. No dependria de que es tanquin les discoteques i bars o es tornin a obrir. Però com que aquesta pandèmia està planejada sobre paper i des de despatxos, doncs va pujar i baixant d’acord amb els interessos dels que l’han organitzat.

  2. Una pandèmia real no funcionaria d’aquesta manera. Hi hauria una pujada que afectaria a un nombre determinat de persones i una baixada. No dependria de que es tanquin les discoteques i bars o es tornin a obrir. Però com que aquesta pandèmia està planejada sobre paper i des de despatxos, doncs va pujant i baixant d’acord amb els interessos dels que l’han organitzat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom