Aquesta setmana a Opinió en Christian Carneado ens parla de: “Escoles Bressol per 10€ al mes”

0
815

La setmana passada el govern de Badalona va poder aprovar al Ple, allà on s’ha de fer, el pressupost ordinari per a l’any 2016 gràcies a un acord amb els socialistes, i els dos vots favorables de CDC i UDC.
La greu errada política del govern local de fer l’aprovació inicial del pressupost mitjançant l’ARSL va quedar esmenada gràcies a la voluntat d’acord, i sobretot de la voluntat de pensar en Badalona i en els seus ciutadans.
Quan la ciutat i els nostres veïns/es se situen al centre de les polítiques, quan l’emergència social i l’impuls socioeconòmic són les prioritats, aleshores l’acord i el pacte són possibles.
Que Guanyem, PSC, ERC i ICV-EUiA votin a favor d’un pressupost social és normal, igual que també ho és que la dreta del PP i C’s votin en contra.
Un pressupost que permet que les famílies de Badalona amb menys recursos puguin portar els seus fills a les escoles bressol municipals per 10 euros al mes. Cal recordar que a l’anterior legislatura la política del govern del PP d’Albiol va ser augmentar el preu un 50%. Esquerra i dreta, no és el mateix.
O un pressupost garanteix l’inici de la socialització dels llibres i material escolar, que garanteix una millora molt important en el manteniment de les nostres instal·lacions esportives, on milers de badalonins/es fan esport cada dia, o que per primera vegada es destinen recursos propis de l’Ajuntament per plans d’ocupació locals.
En aquest pressupost ha quedat clar que amb voluntat d’entesa i pacte, i pensant en els ciutadans de Badalona, els acords són possibles. Ara cal treballar per fer que aquesta entesa d’esquerres sigui estable i sostinguda en el temps. Badalona s’ho mereix, amb pressupost d’inversions a l’horitzó.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom