El pavelló de Casagemes ja s’anomena “Albert Esteve” de manera oficial

2
2903
La Comissió de Nomenclàtor de Badalona ha aprovat, aquesta mateixa setmana, que el pavelló de Casagemes porti el nom d’Albert Esteve. El canvi de nom arriba després de l’aprovació, el passat setembre, en ple municipal i d’una petició d’entitats educatives, esportives i socials badalonines i més de 2.500 signatures. Ara, el canvi ja és oficial i aviat es canviaran tots els rètols. El badaloní Albert Esteve va estar lligat tota la vida al món del bàsquet i a l’Associació Esportiva Minguella.

2 COMENTARIS

  1. No he entès mai per què una instal·lació pública ha de personalitzar-se amb el nom d’una persona que, en moltes ocasions, només saben qui és els de la comissió del Nomenclàtor i prou. El pabelló de Casagemes ja està bé dient-se Casagemes que és el lloc on pertany. Un altre exemple el tenim a les pistes de Can Ferrater, que algú va decidir que es diguessin Paco Águila que era un professor d’educació física d’algunes escoles de Badalona que no tenia gens de pedagogia i que tractava els alumnes amb crits, cleques i humiliant als que no tenien un físic esportiu.

    Fa poc el teatre que sempre s’ha dit Principal, se li ha posat el nom de Margarida Xirgú, una actriu que va ser famosa a principis del segle vint i que, probablement, molt poca gent a Badalona ho sap. ¿Per què no s’ha posat el nom d’algun actor o actriu actual de Badalona?.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom