La Parròquia de Santa Maria celebra la missa de difunts

0
820

Com és tradicional en aquestes dates, PFB Serveis Funeraris va organitzar una missa en memòria dels difunts a la Parròquia de Santa Maria de Badalona. L’eucaristia, que va tenir lloc el passat 2 de novembre, Dia dels Difunts, a les 20 hores, va comptar amb una acollida molt positiva, amb l’assistència d’unes 300 persones.

Després dels prop de dos anys de pandèmia, en què hem viscut moments molt complicats marcats per aquest context, era molt important poder recuperar la normalitat en actes com aquest. Moltes persones necessitaven fer aquest gest en record i homenatge als seus éssers estimats”, exposa Ana Gassió, directora general de PFB Serveis Funeraris. L’empresa badalonina va ser l’encarregada de l’ornamentació floral de la cerimònia, que va ser oficiada pel rector de la Parròquia de Santa Maria, Mn. Jaume Aymar, i va comptar amb la participació de l’organista Miquel González i del Cor de l’Orfeó Badaloní.

Tot i el restabliment dels aforaments a les esglésies, l’acte va complir amb totes les mesures higienicosanitàries vigents per a la prevenció de la Covid-19. En finalitzar l’eucaristia, PFB Serveis Funeraris va fer entrega a tots els assistents del llibre Un largo viaje por la vida, del psicòleg Ramon Bayés, una obra que té la voluntat d’ajudar les persones a viure més bé i a aprendre a superar la pèrdua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom