La colla micaco comença la temporada amb nou cap de colla

0
922

Després de poder fer en les darreries del mes de novembre-desembre les úniques actuacions de 2021, amb un balanç força positiu, malgrat el temps parat per la covid.
Els Castellers de Badalona donaran el tret de sortida a la temporada 2022 el diumenge 30 gener, participant a la trobada castellera de la Candela a Valls.
Malgrat les restriccions sanitàries causades per la sisena onada, la colla micaco ha anat fent algun assaig després de les vacances de Nadal,per tal d’afrontar els primers compromisos de l’any i ho fa amb nou cap de colla i tècnica al capdavant.


Per aquesta temporada el nou cap de colla serà el jove Carles Llombart, que ja havia ocupat anteriorment la funció de cap de pinyes. A l’equip de pinyes continuarà sent la Laura Padilla. I pel que respecta a la canalla, ho agafa la Desiré del Aguila, amb una llarga experiència castellera al darrere. Com a objectius principals, el primer serà recuperar el més aviat possible la normalitat castellera, sempre que la situació sanitària ho permeti.


El següent compromís casteller no serà fins a finals de febrer amb la participació en el 20è aniversari dels Castellers de la Sagrada Família.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom