L’Ajuntament de Badalona destina 1 milió d’euros en ajuts directes per al sector de l’oci nocturn

0
988

L’Ajuntament de Badalona destinarà 1 milió d’euros en ajuts directes al sector de l’oci nocturn de la ciutat, un dels col·lectius més afectats per les mesures restrictives a causa de la pandèmia de la Covid-19.  

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; el primer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit d’Impuls de Ciutat i Reconstrucció COVID, Àlex Montornès, i el tercer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Protecció Social a les Persones i Impuls Comercial, David Torrents, s’han reunit aquest matí amb empresaris de l’oci nocturn de la ciutat per concretar algunes de les mesures específiques d’ajut a aquest sector que es troben incloses al Pla de reconstrucció econòmica i social postcovid. En les bases s’especificarà que per accedir als ajuts s’hauran d’acreditar les pèrdues de facturació respecte als exercicis anteriors a la pandèmia, fins a arribar a un topall del 50%, i amb un màxim de 50.000 euros per establiment. 

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha remarcat que “fa unes setmanes ens vam comprometre a ajudar aquest sector i alleugerir la seva situació i avui hem pogut mostrar que els ajuts són una realitat”.

Dimarts passat, 1 de febrer, el Consell Executiu del Govern de la Generalitat  la Generalitat va anunciar la reobertura de l’oci nocturn a partir del divendres 11 de febrer, sense restriccions d’aforament ni limitacions horàries.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom