Afectacions de trànsit al carrer Sant Bru per obres d’asfaltat

1
1668

Aquest dilluns 23, dimarts 24 i dimecres 25 de maig es farà l’última fase dels treballs de millora del carrer de Sant Bru, al barri de Casagemes. Durant aquests tres dies s’asfaltarà el carrer, de fet un tram urbà de la carretera Nacional II, amb la qual cosa es poden produir afectacions al trànsit rodat.

El dilluns 23 s’asfaltarà el tram del carrer de Sant Bru entre l’avinguda del president Companys i el carrer de Corts, en tota l’amplada de la calçada. L’endemà dimarts es faran actuacions de fressat fins a la confluència amb la riera de Canyadó. Finalment, el dimecres 25 s’asfaltarà la resta del carrer de Sant Bru fins a la riera de Canyadó i també es pintarà la senyalització horitzontal.

La complexitat dels treballs per a l’estesa de la capa de rodadura farà que en el tram on s’estigui treballant es doni pas alternatiu als vehicles en els dos sentits de la marxa. Aquesta restricció de la circulació està provocada pel fet que quan estigui treballant la maquinària que estén la capa d’asfalt només quedarà lliure un carril i mig dels quatre que té el carrer. Això fa que sigui impossible mantenir els dos sentits de circulació a l’hora.

Prèviament als treballs d’estesa de la capa d’asfalt, durant aquesta setmana s’han fet els treballs preparatoris amb el fressat de la calçada i la instal·lació d’una reixa a la confluència amb la riera de Canyadó.

Per evitar embussos i aglomeracions de trànsit els propers dilluns 23, dimarts 24 i dimecres 25, l’Ajuntament recomana als conductors utilitzar itineraris alternatius al carrer de Sant Bru. Concretament es recomana fer servir els laterals de l’autopista C-31 entre l’avinguda de Martí Pujol i la riera de Canyadó en sentit Montgat, i entre la riera de Canyadó i l’avinguda del president Companys en sentit Barcelona.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom