Botigues i restaurants es guarneixen per La Copa Rei de Badalona

0
884

Des de l’Ajuntament de Badalona s’ha estimat que unes 30.000 persones visitaran la ciutat de Badalona durant la Copa del Rei. Unes 40 botigues de l’Associació de comerciants del centre de Badalona han participat en una campanya de comerç amb l’Ajuntament dirigida
a la Copa del Rei. Moltes d’aquestes botiges i restaurant de la ciutat es guarniran amb samarretes o elements decoratius en motiva de l’esdeveniment.

Guia de Restaurants, Bars i Cafeteries

Badalona Restauració ha creat una ‘Guia de Restaurants, Bars i Cafeteries de Badalona’ més rellevants per la Copa. Amb gairebé 40 espais, la guia pretén ser una eina que ajudi tant als visitants com als mateixos badalonins a consumir a la ciutat.

Des de Badalona Restauració expliquen que “els restauradors de l’associació estan molt Il·lusionats i ja han començat a preparar els seus establiments”. Aquesta setmana començaran a donar més detalls sobre pròximes accions. Des de l’Ajuntament de Badalona, l’ACB i el Gremi de Restauradors s’ha signat un conveni perquè els restauradors locals puguin estar directament presents a les FanZones i s’ha ampliat la llicència horària.

Guia de Restaurants, Bars i Cafeteries de Badalona

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom