Comença la instal·lació dels mòduls d’ús de platja a Badalona

0
1233

La novetat d’enguany seran una zona d’ombra i una zona d’estança al sol adjacents cadascun dels dos mòduls de bany adaptat

La calor comença a arribar a la ciutat i amb ella la temporada de bany. A Badalona ja s’han començat a instal·lar tots els mòduls de bany, tant els de bany adaptat, com els de salvament i socorrisme.

Com l’any passat, hi haurà dos mòduls de bany adaptat: un mòdul estarà ubicat a la Platja del Pont d’en Botifarreta i l’altre a la Platja del Pont del Petroli. La regidora de Medi Ambient, Sostenibilitat i Benestar animal, Rosa Trenado, ha explicat que la previsió és que la instal·lació estigui llesta abans del 8 de maig. La novetat d’enguany seran les zones d’ombra i les d’estància al sol adjacents als mòduls de bany adaptat. La instal·lació d’aquestes dues zones atén a una demanda de diverses entitats, com Deixem de Ser Invisibles.

Cadascun dels mòduls de bany assistit està equipat d’una pèrgola, una zona amb ombra de 5 per 5 metres i una zona per prendre el sol. A banda d’aquests mòduls, també hi haurà 6 passarel·les ubicades a diverses platges de la ciutat que arriben fins al mar.

Aquest any, com vam explicar al TOT, es tornarà a avançar el Servei de Vigilància de Platges al cap de setmana del 13 i 14 de maig. L’Ajuntament ho va anunciar amb la previsió que l’afluència a les platges de Badalona sigui important ja en el mes de maig.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom