El Germans Trias és el primer hospital de Catalunya reconegut a Espanya per l’excel·lència de la seva Unitat d’Immunoteràpia contra les al·lèrgies

0
1738

Aquesta setmana s’està commemorant arreu del món la Setmana Mundial de l’Al·lèrgia, que enguany està dedicada a abordar com el canvi climàtic empitjora aquestes afectacions. L’Hospital Germans Trias, però, està celebrant aquesta efemèride de manera especial, ja que la Sociedad Española de Alergología e Immunologia Clínica ha acreditat la Unitat d’Immunoteràpia de l’Hospital com a ‘Unidad de Excelencia’, el màxim grau al qual pot aspirar un servei d’al·lergologia en aquest camp.

De fet, el Germans Trias és el primer hospital de Catalunya en rebre aquesta distinció, el que situa aquest centre i la seva secció d’Al·lèrgia com a referent al país pel que fa a la recerca i administració d’immunoteràpia, vacunes contra les al·lèrgies. Per a Albert Roger, cap de la secció d’Al·lèrgia del Germans Trias, aquest reconeixement “culmina la feina feta per tot l’equip, tant personal facultatiu com d’infermeria, duta a terme des de la implantació del Pla Territorial, per poder oferir un servei de màxima qualitat als nostres pacients”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom