Posada en marxa dels nous quiròfans i sales de dilatació de les urgències maternals de Can Ruti

0
4905

Can Ruti ha completat aquests dies el darrer pas per a la transformació i millora global que ha viscut en els darrers anys l’edifici materno-infantil amb què compta el centre. Es tracta de la conclusió de la cinquena i darrera fase d’obres de les urgències maternals, iniciades l’any 2017 i que ara, després de superar alguns entrebancs com per exemple la pandèmia de la COVID, s’han enllestit amb la posada en marxa de les sales de dilatació-part i dels quiròfans d’obstetrícia i ginecologia.

L’estrena, a més, ve a completar altres intervencions i renovacions realitzades en els darrers anys. D’una banda, la que es va fer a la planta d’hospitalització de Ginecologia i Obstetrícia, que des de la tardor del 2018 compta, entre d’altres, amb una vintena d’habitacions i d’una sala d’alletament amb assessorament sobre la lactància materna. D’altra banda, la nova Unitat Neonatal, que ha permès duplicar el nombre de bressols de cures intensives i de cures intermèdies, dotant-se de capacitat per a donar resposta a les necessitats del territori. I per últim, la creació i posada en marxa, ara fa dos anys, del centre de naixements Casa Laietània.

Aquests treballs, realitzats sense aturar ni alterar el cicle d’activitat normal de l’hospital, han de permetre seguir millorant el confort de les pacients i de la qualitat assistencial. En aquest sentit aquesta transformació de l’àrea materno-infantil explica en bona mesura que el Germans Trias mantingui uns nivells de satisfacció molt elevats per part de les usuàries pel que fa a l’atenció al part. Així ho demostren, per exemple, els nombrosos agraïments que rep l’Hospital per l’experiència viscuda en aquest serveis materno-infantils.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom