El conseller de salut visita l’ampliació dels serveis de Can Ruti

0
1218

El conseller de Salut, Manel Balcells, ha fet aquest dijous una visita a l’Hospital Germans Trias, centre que aquest any celebra el seu 40è aniversari i es troba immers en un procés de creixement. Un dels serveis que s’ha ampliat és el de Medicina Nuclear, que ha incorporat el seu primer equip PET/TC digital (tomografia per emissió de positrons i tomografia computada). El Servei de Radiodiagnòstic també ha reestructurat espais per poder estrenar, al llarg d’aquest any, un quart equip de ressonància magnètica (RM) i un quart de tomografia computada (TC).

“Són equipaments d’alta tecnologia que permetran millorar l’atenció als pacients i engegar nous projectes assistencials” –ha dit el conseller, alhora que ha felicitat a l’Hospital Germans Trias per “l’espectacular salt endavant” que significa la incorporació d’aquests equips d’última generació.

Juntament amb els serveis de Medicina Nuclear i de Radiodiagnòstic, el titular de Salut ha visitat els nous espais de salut mental de la planta 12 i ha conegut de primera mà els projectes que s’hi estan duent a terme, tant amb pacients adults com amb pacients pediàtrics. “És molt important potenciar l’atenció a la salut mental”, ha subratllat. El conseller també ha vist la nova Unitat de Cures Intensives de la segona planta de l’edifici polivalent i ha aprofitat l’estada a Germans Trias per mantenir reunions amb professionals de l’hospital i la direcció del centre. Més tard s’ha reunit també a Barcelona amb professionals i directius de l’Atenció Primària Metropolitana Nord de l’Institut Català de la Salut.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom