Badalona commemora el Dia Mundial de l’Alzheimer

0
719

Aquest dijous, 21 de setembre, es commemora el Dia Mundial de l’Alzheimer, data instituïda per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) i l’Alzheimer’s Disease International (ADI) amb l’objectiu de donar a conèixer la malaltia i les seves conseqüències sociosanitàries i demanar el suport i la solidaritat de la població, les institucions i els organismes oficials.

Les principals associacions que treballen a Badalona en el suport a les famílies i els malalts d’Alzheimer instal·laran carpes informatives a diversos punts de la ciutat. En les diferents carpes s’informarà, a tothom qui ho desitgi, dels serveis i dels programes que s’ofereixen a totes les persones que pateixen la malaltia, als seus familiars i als seus cuidadors.

Les carpes estaran ubicades en els següents punts de la ciutat.

· Carpa de la Fundació Catalunya La Pedrera: de 10 a 13 hores, a la plaça de la Vila.

· Carpa de la Fundació Catalunya La Pedrera: de 10 a 13 hores, a l’avinguda de Sant Salvador, 29, al barri de Llefià.

· Carpa de l’Associació de Familiars de Persones amb Alzheimer de Badalona: durant tot el dia a la plaça de la Vila.

A les carpes, també s’informarà de les activitats organitzades pel Grup la Teranyina previstes per al pròxim dia 27 de setembre, a partir de les 16 hores a la Fundació Catalunya La Pedrera de la plaça de la Vila, 3, i de l’avinguda de Sant Salvador, 29, amb l’objectiu treballar per a la millora de la qualitat cognitiva de les persones. A més, la Fundació Catalunya La Pedrera farà difusió del “Decàleg de bones pràctiques”, en el qual es fa referència a com s’ha de tractar correctament a les persones amb dèficits de memòria.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom