Taller per entrar al mercat laboral al Centre Comercial Montigalà

0
1599

Cada vegada són més els requisits necessaris per a optar a un treball. Tant per als joves, que comencen els seus primers passos en el món laboral, com per als adults que volen donar un gir a la seva carrera professional, pot resultar complicat introduir-se en el mercat actiu. En aquest sentit, el Centre Comercial Carrefour Montigalà acull un taller amb les claus per a accedir al mercat laboral. Unes formacions impulsades en línia amb el seu clar compromís per l’ocupació i la formació; i de la mà d’Adecco, multinacional experta en solucions de gestió de talent i consultoria de Recursos Humans, per a aconseguir millorar l’ocupabilitat de joves i adults de qualsevol edat.

El pròxim 17 d’octubre tindrà lloc aquesta primera sessió en el local enfront de la botiga Enrique Tomás del centre comercial. Totes les persones interessades a assistir i conèixer de primera mà les claus per a millorar la seva entrada o desenvolupament en el món laboral hauran d’emplenar el formulari d’inscripció a través de la pàgina web d’Adecco.

L’objectiu principal de les formacions és millorar el grau d’inserció laboral dels assistents, així com proporcionar assessorament a l’hora de buscar ocupació per part de professionals. Durant els tallers, els participants obtindran les claus per a realitzar una bona entrevista, redactar un currículum i crear la seva marca personal, entre altres temes rellevants.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom