Torna una edició més del mercat del Trasto

0
4785

El divendres 3 de novembre, a les 8.30 hores, s’obrirà el termini per poder participar en la 29a edició del ja tradicional Mercat del Trasto de Badalona, que se celebrarà el diumenge 26 de novembre al parc de les Muntanyetes. Les persones que hi vulguin posar una parada podran fer la preinscripció en línia a la pàgina web de l’Ajuntament de Badalona. En aquesta edició el mercat comptarà amb 248 parades.

 

El Mercat del Trasto és una fira on els ciutadans particulars i associacions sense ànim de lucre poden vendre els seus objectes de segona mà. El mercat té l’objectiu de promoure la reutilització, donar valor als objectes usats que estiguin en bon estat perquè no es converteixin en residus i, alhora, donin servei a persones que els necessitin. És per això que s’emmarca dins les actuacions de la Setmana Europea de Prevenció de Residus.

 

Com inscriure’s

Les persones que estiguin interessades en participar en el Mercat del Trasto del 26 de novembre muntant una parada podran fer la seva preinscripció a partir d’aquest divendres, 3 de novembre, a través de la secció de “Tràmits” de la pàgina web de l’Ajuntament.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom