24 de novembre; presentació del calendari d’advent solidari

0
715

Fruit de la col.laboració i treball en xarxa entre les entitats de Badalona, va sortir la idea de fer un joc-calendari d’advent conjunt: per donar a conèixer a la ciutat algunes de les fundacions, associacions i organitzacions que posen en comú coneixements i recursos per ajudar  a acompanyar. La idea ha estat liderada pel grup de voluntaris de Càritas parroquial de Sant Josep, però el primer calendari d’advent solidari de Badalona, és possible gràcies a la participació de 24 entitats socials badalonines.

El calendari té tres objectius:

Divulgar a la ciutadania la feina de cada entitat: projectes educatius, suport a persones en situació de malaltia o vulnerabilitat, denuncia d’injusticies, projectes locals i internacionals… Despertar col.laboracions en forma de voluntariat o donatius econòmics, ja sigui de particulars o de botigues, empreses o associacions de comerciants.

Entretenir amb un joc que a la vegada que ens fa competir per acumular punts i guanyar premis, també ens aporta divertiment, coneixements i realitzar activitats solidaries.

Per donar-lo a conèixer es realitzarà un acte al teatre El Círcol el 24 novembre a les 18:30h

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom