Badalona permet la Papanoelada, Barcelona la prohibeix

0
4367

Aquest dissabte 16 de desembre tindrà lloc la V Papanoelada de Badalona. Organitzada per Dimoni Motards, a partir de les 17 hores, al parc de Montigalà es donin cita més de 500 motos perquè des d’allà, i conduïdes per pilots vestits de Pare Noel, desfilin pels principals carrers de la ciutat fins a finalitzar el seu recorregut davant l’Ajuntament.

La trobada, a banda del seu caràcter lúdic nadalenc, té una vessant solidària perquè col·labora amb la recollida solidària de joguines “Cap infant sense joguina” i amb “La lucha d’Abril” per finançar la investigació sobre la malaltia ultra rara que afecta una nena badalonina. Així mateix, les motos amb més atractiu, escollides pels mateixos participants, s’exposaran al final de l’acte a la plaça de la Vila perquè els nens i les nenes que vulguin puguin pujar i fotografiar-se.

A Badalona, a diferència de Barcelona, l’acte ha tingut el suport del mateix Ajuntament. A la capital catalana l’Ajuntament de Barcelona ha advertit als organitzadors de la Papanoelada Motera 2023 que si aquest diumenge, 17 de desembre, fan la marxa per la ciutat sense el permís corresponent d’Interior se’ls sancionarà. A Barcelona, el consistori ha informat que l’activitat, per la contaminació que comporta, no està permès.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom