L’AMB comunica a Badalona i Sant Adrià l’esperat enderroc del mur d’Eduard Maristany

0
4858

Els treballs per a l’enderroc del mur del carrer Eduard Maristany en el tram de les Tres Xemeneies començaran a principis de febrer amb tasques prèvies que és necessari fer abans de l’enderrocament del propi mur. Aixì ho ha anunciat, als ajuntaments de Badalna i Sant Adrià, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, qui es qui paga les obres. Els treballs suposaran el moviment de terres i l’enderroc d’un mur intern. Posteriorment, a finals de febrer, serà quan es procedeixi a l’enderrocament del mur extern i a l’ampliació i remodelació d’aquest tram del carrer Eduard Maristany. En total, les obres tindran una durada de cinc mesos.

Aquest projecte afecta a uns 4.000 m2 de superfície i té un pressupost de 1.142.818 euros. La reforma suposarà un canvi radical per a l’entorn i posarà fi als problemes de seguretat i mobilitat que provoca el mur. L’actuació permetrà l’ampliació del carrer, que passarà de 9 a 21 metres d’amplada i tindrà espai suficient per als vehicles, els vianants i un carril bici. S’ha de recordar que actualment en aquest indret un semàfor dona pas alternatiu a cada una de les direccions de la marxa, ja que l’amplada del vial no permet la circulació en totes dues direccions.

Les obres han tingut diversos anuncis, des del 2021, però fins ara no s’han tirat endavant. Ara s’anuncia una nova data, el 5 de febrer.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom