Dispostiu contra la salut pública d’un bar

0
4079

Una actuació conjunta de la Guàrdia Urbana de Badalona i els Mossos d’Esquadra en un bar situat al carrer d’Amadeu Vives, al barri de la Pau, va concloure aquest dijous amb la detenció del propietari per un presumpte delicte contra la salut pública i per receptació. Durant l’operació es van decomissar 54 grams d’haixix, així com cinc telèfons mòbils que constaven com a sostrets. Segons l’Ajuntament, es tractava d’un bar molt conflictiu.

Aquesta actuació formava part d’un operatiu conjunt del Grup Especial d’Intervenció Policial (GEIP) de la Guàrdia Urbana de Badalona amb el  Grup Fura dels Mossos d’Esquadra, el Cos Nacional de Policia i la Policia Local de Santa Coloma de Gramenet, tot i que en l’establiment del carrer Amadeu Vives només van haver d’intervenir els dos primers.

Els efectius de la Guàrdia Urbana de Badalona i dels Mossos d’Esquadra van identificar 17 persones i es van aixecar 6 actes per tinència de drogues. Així mateix, es van aixecar diverses actes al local per deficiències o absència de la documentació, no ajustar-se a l’activitat declarada i per insalubritat. Alguna de les irregularitats detectades podria comportar el tancament del local després que es tramitin els corresponents expedients.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom