Badalona recuperarà el pavelló de La Colina a l’estiu

0
1105

L’Ajuntament de Badalona recuperarà a partir del pròxim 1 de juliol la gestió i  explotació del pavelló de La Colina, un equipament que el Consell Comarcal del Barcelonès va cedir l’any 2013 a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. La recuperació d’aquesta instal·lació per part de l’Ajuntament es fa per donar cabuda a la gran demanda d’equips de ciutat, amb més de cent entitats (entre equips federats i de lleure i escoles) que necessiten utilitzar regularment aquest poliesportiu.

Segons ha informat l’Ajuntament de Badalona, en una nota de departament de Comunicació, fins al 30 de juny Badalona cedeix la utilització de l’equipament a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet per no perjudicar els partits ja programats de la temporada 2023-24. A partir d’aquell dia, l’Ajuntament podrà comptar en exclusiva amb el pavelló i començar a donar sortida a algunes de les demandes històriques dels clubs i entitats de la ciutat.

El poliesportiu de La Colina té una superfície de més de 2.600 m² repartits en dues plantes En la planta baixa es troba el vestíbul, amb entrada principal pel carrer Gran Bretanya, la pista central amb la possibilitat de generar 3 pistes laterals, vuit vestidors col·lectius per als jugadors dels equips esportius, tres vestidors per als àrbitres, un magatzem de material i una sala de musculació.  En la planta superior es troba la zona de bar, una sala polivalent on es poden fer servir per impartir cursos i celebrar actes i les 5 sales en què s’ubiquen els sistemes d’instal·lacions de l’edifici.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom