Botifarra d’ou de tornemi, la novetat badalonina de Can Margenat

0
2454

D’aquí just una setmana serà dijous llarder, el dia típic de les botifarres d’ou, les truites, i la coca de llardons, per obrir les festes de Carnestoltes. A Badalona, si volem tastar una botifarra d’ou de qualitat segur que pensem amb Can Margenat, als carrers de Santiago Rusiñol i l’avinguda de Martí i Pujol fa anys que fan de tota mena, de rocafort, de calçot o truita de patates. Aquest any elaboraran una quinzena de varietats. La novetat més destacada és la que barrejarà la botifarra d’ou amb un dolç típic amb nom badaloní, el tornemi.

Com és la nova botifarra?

Es tracta d’una botifarra d’ou artesana elaborada amb ous de veritat, sense gluten i sense lactosa. 100% real. Els tornemis són elaborats a la pastisseria artesana badalonina,  GramolaLab.

Amb aquesta novetat, Can Margenat és un dels negocis que fa ciutat, perquè desde l’any 2016 també elaboren una botifarra i hamburguesa de micaco i Anís del Mono. https://www.eltotbadalona.cat/xarcuteries-margenat-presenta-una-botifarra-i-hamburguesa-de-micaco-i-anis-del-mono/#google_vignette

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom