El jurat polèmic que ha triat el dimoni 2024

0
2836

La polèmica de com s’ha triat el dimoni 2024 continua. Recordem que el govern del PP va modificar, a darrera hora, el jurat per escollir el disseny del Dimoni, deixant de banda professionals de l’art, de la Pau Gargallo, el constructor del dimoni, Ramon de la Heros, o la Comissió de Festes, el Consell d’Infants o el Grup d’Estudis de la Festa. Fins i tot es va avisar en un primer moment a les entitats, com cada any, que serien part del jurat, però a darrera hora se’ls va comunicar que no ho serien. El nou jurat passa de 10 persones a 6 persones, totes afins al govern del PP. Anem per parts per explicar quin ha triat el dimoni 2024. El govern ha respost que el nou jurat és “més professional”, però buscant els currículums, pocs tenen relació amb la cultura, excepte la directora del Museu de Badalona, Margarida Abras, una treballadora que fa mesos que s’ha de jubilar, de fet fa un any que hauria d’haver deixat el càrrec.

-Cristina Agüera, segona tinència d’alcaldia de l’Àmbit d’Impuls Econòmic i de Ciutat, Treball, Cultura, Ciutadania i Govern

-Vanesa Gonzàlez, regidora de l’Àrea de Cultura

-Ariadna Amat, cap de servei de Cultura

-Margarida Abras, directora (en procés de jubilació) del Museu

-Edu Pericas, gerent de Badalona Cultura (empresa de l’Ajuntament)

-Joaquim Ferrer i Tamayo, exalcalde de Vilassar de Mar i càrrec de confiança del PP, director de projecció der ciutat i turisme.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom