Comença la temporada de bany amb trams amb poca sorra

0
1179
Aquest dissabte 1 de juny s’inicia la nova temporada de bany a les platges de Badalona que s’allargarà fins al diumenge 15 de setembre. La regidora de Medi Ambient, Sònia Egea, ha destacat que l’Ajuntament «ha fet tot el possible per dotar les platges de tots els serveis per garantir una temporada de platja de qualitat, tot i que s’han hagut de fer reajustaments per la manca de sorra a les platges conseqüència dels darrers temporals». Egea ha assenyalat que el govern municipal «continuarà reclamant l’aportació de sorra i en tot cas, el reperfilat de la platja per disminuir el pendent que ha quedat i fer-la més accessible en els trams amb desnivells de més d’un metre i mig d’alçada».
Platja per gossos
La platja per a gossos de Badalona s’ubicarà durant aquesta temporada de bany a la platja dels Patins de Vela, en el tram situat darrere de la Piscina Municipal – Mireia Belmonte. Tindrà una superfície aproximada de 900 metres quadrats.
Socorrisme

El servei de salvament i socorrisme funcionarà diàriament, de 10 a 19 hores, fins al 15 de setembre. Hi haurà un mòdul central a la platja del Pont d’en Botifarreta i cinc mòduls assistencials (a les platges de La Marina, del Coco, de l’Estació, dels Pescadors i del Cristall). Totes les platges de Badalona que disposen de salvament i socorrisme estan cardioprotegides durant l’horari d’aquest servei.

El servei d’acompanyament a l’aigua per a persones amb diversitat funcional s’ofereix amb cadira amfíbia a la platja dels Pescadors (a l’altura del carrer de Mar). Només es pot donar en aquest lloc a causa de l’estat de les platges, per la falta de sorra i el desnivell existent en el trencant de les onades conseqüència del temporal Nelson.

Aquest estiu es disposarà també per primera vegada a la platja dels Pescadors, de banderes d’indicació de l’estat de la mar per a persones que pateixen daltonisme, mitjançant el mètode de color ADD.
Neteja de l’aigua
La neteja de residus sòlids flotants a l’aigua la portarà a terme una embarcació del tipus Marnet que treballarà cada dia de la temporada de bany de les 10 a les 18 hores. La previsió és que el servei comenci durant la segona quinzena del mes de juny i estigui en funcionament fins al 15 de setembre.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom