Guanyem Badalona porta una piulada d’Albiol davant la fiscalia

0
653
El tercer tinent d’alcalde de Badalona, José Téllez, posarà en coneixement de la fiscalia especialitzada en delictes d’odi el contingut de la piulada que va fer dimecres el líder del PPC, Xavier Garcia Albiol. En la seva publicació a Twitter, Albiol explicava que els assistents a un partit de futbol amateur a Badalona van intentar “linxar” un assessor del seu partit perquè “el van confondre amb el regidor de la CUP que va desobeir”, en clara al·lusió a Téllez. El dirigent popular acompanyava la piulada d’una cara somrient. Téllez denuncia que Albiol “banalitzi uns fets especialment violents i perillosos, com és l’intent de linxament a un càrrec electe pel simple fet de tenir una ideologia concreta”.
Téllez, que el mateix dimecres va respondre a través de les xarxes socials que camina tranquil per Badalona perquè “la ciutat és molt més respectuosa que alguns dels seus representants”, ha explicat aquest dijous que la piulada d’Albiol pot incitar als seus seguidors a cometre aquest tipus de delictes: “Em sento amenaçat perquè els seguidors del senyor Albiol poden extreure de la seva piulada que és divertit linxar-me en actes públics”.

En una nota de premsa feta pública aquest dijous, Téllez denuncia que l’intent de linxament a un càrrec electe municipal sense més motius que la seva ideologia i la banalització del d’aquests fets amb la incitació que això comporta “constitueixen un paradigma inacceptable i una expressió de la intolerància dels que no desitgen més que destruir la pluralitat i convertir la convivència, la cohesió i la llibertat en fractura”.”Entenem que aquest fets tenen la intenció d’atacar i atemorir col·lectivament a tots aquells que pensen de manera diferent, generant un sentiment per expansió de por e inseguretat a la resta de la població. Constituint una violació directa dels principis de llibertat, democràcia, dignitat i de respecte als drets humans”, afegeix Téllez. Guanyem Badalona presentarà davant la Ciutat de la Justícia aquests fets  aquest divendres.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom