Recta final de les obres al mur d’Eduard Maristany

0
1320

La propera setmana, segons ha pogut saber el TOT, acabaran els treballs del mur d’Eduard Maristany, després de 6 mesos d’obres, a càrrec de l’AMB.

Aquest projecte ha afectat a uns 4.000 m2 de superfície i té un pressupost de 1.142.818 euros. La reforma suposarà un canvi radical per a l’entorn i posarà fi als problemes de seguretat i mobilitat que provoca el mur. L’actuació permetrà l’ampliació del carrer, que passarà de 9 a 21 metres d’amplada i tindrà espai suficient per als vehicles, els vianants i un carril bici. S’ha de recordar que actualment en aquest indret un semàfor dona pas alternatiu a cada una de les direccions de la marxa, ja que l’amplada del vial no permet la circulació en totes dues direccions.

D’altra banda, el projecte també suposarà la modernització dels serveis, com ara la il·luminació, clavegueram (amb nous embornals i un nou col·lector), voreres, nou arbrat i increment de la vegetació, senyalització i paviment. A la vegada, l’obra també farà possible la continuïtat del carril bici fins a Sant Adrià de Besòs i Barcelona i la creació d’espai destinat a l’aparcament.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom