Inici Actualitat L’Ajuntament contractarà persones trans durant 1 any

L’Ajuntament contractarà persones trans durant 1 any

0
634
L’Ajuntament de Badalona, a través del servei d’Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO), seleccionarà i contractarà durant 12 mesos a 88 persones en situació d’atur mitjançant una nova edició del programa “Treball i Formació”.
El programa, que està finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), consta de cinc línies d’actuació adreçades a persones en situació d’atur:
  • La línia DONA, destinada a dones en  situació de violència masclista o en risc de caure en situació d’atur de llarga durada.
  • La Línia MG52, destinada a persones de 52 anys, o més.
  • La Línia PANP, per a persones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació, amb un mínim de 6 mesos d’inscripció a l’atur.
  • la Línia PRGC, per a persones perceptores de la renda garantida de ciutadania.
  • La línia TRANS, destinada a persones transgènere
Les 88 persones finalment contractades seran escollides mitjançant un procés de selecció i desenvoluparan la seva feina entre el mes d’octubre de 2024 i el mes d’octubre de 2025. L’objectiu del programa és que durant l’any de treball les persones contractades millorin la seva ocupabilitat amb l’adquisició d’aptituds i competències, tant professionals i tècniques, com personals i transversals.
Aquestes persones rebran, a més a més, un acompanyament durant tota la durada del contracte i orientació per facilitar la seva inserció al mercat laboral.
A finals del mes de juliol el servei IMPO de l’Ajuntament de Badalona es posarà en contacte amb aquelles persones que, segons les dades facilitades per les oficines de treball del municipi, compleixin amb els requisits administratius i amb el perfil del lloc de treball, per convocar-les al procés de selecció.
Per qualsevol consulta referent a aquesta convocatòria les persones interessades poden trucar al telèfon 93 460 52 00, de 9 a 14 hores, fins el 15  de juliol.
Trobareu més informació en aquest enllaç.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom