5 anys del Centre de Medicina Comparativa i Bioimatge de Catalunya

0
317

Aquesta setmana el Centre de Medicina Comparativa i Bioimatge de Catalunya (CMCiB), projecte estratègic de l’Institut de Recerca Germans Trias i Pujol de Badalona (IGTP), va celebrar cinc anys des de la posada en marxa de la seva activitat amb l’acte “CMCiB Symposium: 5 years Enabling Pioneering Biomedical Research”. El simposi es va realitzar al Museu de la Ciència ‘ CosmoCaixa Barcelona i va aglutinar 200 persones del sector de la biomedicina i indústria mèdica.

Els directors de l’IGTP anterior i actual, Dr. Manel Puig i Dr. Jordi Barretina respectivament, i el director de Biocat, Dr. Robert Fabregat, van donar la benvinguda als assistents. El Dr. Puig va explicar el repte que va suposar la creació del CMCiB i es va mostrar orgullós de l’èxit del projecte. Per la seva part, el Dr. Barretina va parlar sobre les oportunitats que proporciona el centre i es va mostrar optimista de cara al futur.

El conductor de l’acte, el periodista científic badaloní, en Pere Renom, va donar pas a la ponència del Dr. Joao Lima, un destacat cardiòleg de renom internacional, pertanyent a la Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health als Estats Units. El Dr. Lima va parlar sobre els biomarcadors d’imatge per a la prevenció personalitzada de les malalties cardiovasculars.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom