Tarda 360º al Badiu Jove

0
87
Aquest dimecres, 17 de juliol, de 17 a 21 hores, el Departament de Joventut organitza la tarda del “Badiu Jove 360º” una activitat que té com a objectiu donar a conèixer els recursos, programes i serveis que ofereix aquest equipament de la ciutat mitjançant un circuit de proves, una activitat artística i la gravació d’un vídeo 360º.
 L’activitat, per a la qual no cal inscripció prèvia, va adreçada a joves de 12 a 35 anys. Organitzats en equips de dues a quatre persones, els joves realitzaran el recorregut del circuit de proves per conèixer cadascun dels espais d’acompanyament del Badiu Jove: els espais d’Ocupació, Mobilitat, Acompanyament Emocional, Prevenció de les Addiccions, Formació i LGTBIQ+.
 A més de la part del circuit que es farà dins del Badiu, a l’exterior, a la plaça de Josep Vergés Vallmajor, hi haurà instal·lada carpa informativa i un espai creatiu on els joves podran deixar la seva empremta artística amb un grafit i on podran gravar un vídeo espectacular i divertit amb una càmera sky aerea 360º. Els cinquanta primers participants que completin el circuit seran recompensats amb un val regal per a dues persones amb el qual podran gaudir gratuïtament d’activitats nàutiques com ara Kayak o paddle Surf.
A més, hi haurà una bústia de suggeriments per poder deixar les idees i propostes sobre les accions, programes i activitats que s’organitzen al Badiu Jove.
El Badiu Jove de Badalona és un espai de referència per als joves on s’ofereixen diferents serveis i programes amb la finalitat de proporcionar informació i recursos necessaris per aconseguir una total integració social i laboral. L’equipament està situat al carrer d’Ausiàs Marc, 61.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom