Incorporen 100 nous mossos en pràctiques a la Regió Nord

0
233

El cos de Mossos d’Esquadra ha donat la benvinguda als 850 nous agents de la 31a promoció que dijous 22 d’agost han començat el període de pràctiques a cadascuna de les àrees bàsiques policials que hi ha arreu del territori. Després d’un any de formació, inicien la seva carrera professional i de servei públic que els portarà a patrullar per tot el país.

Aquesta incorporació permet reforçar una vegada més la plantilla amb l’objectiu 2030 d’arribar als 22.000 agents. A més, incrementa la presència de dones i ajuda a construir un cos més paritari, inclusiu i modern. De fet, és la promoció en què s’incorporen més dones en la història del cos. Dels 850 agents nous, un 44% (372) són dones i la resta, 478, homes, una xifra que creix més de 5 punts respecte a la darrera incorporació, on el percentatge va ser del 38,5%. Aquests números refermen el cos dels Mossos d’Esquadra com el cos policial amb més presència femenina de l’Estat.

La Regió Metropolitana Nord, on està la Comissaria de Badalona, incorpora un centenar d’agents nous.

Si analitzem per regions la incorporació dels nous agents policials, Barcelona és la que més efectius suma: un total de 400 agents nous, una xifra destacada que s’entén per l’inici de la 37a Louis Vuitton Copa Amèrica. Un esdeveniment que exigeix un reforç de la seguretat a la ciutat i que referma el cos de Mossos d’Esquadra com a policia integral amb un dispositiu de seguretat per terra, mar i aire.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom