Pas endavant per pacificar el Centre de Tiana

0
184

Tiana farà un pas endavant per pacificar el centre, fer-lo més agradable i més segur per als vianants i fomentar la mobilitat a peu. Aquesta tardor, es començarà a fer realitat un projecte de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i l’Ajuntament de Tiana per començar les obres de millora dels carrers Matas, Castellar i Escalfapé i el passeig de la Vilesa.

En concret, el projecte dona continuïtat a la pacificació del carrer Matas, que el 2018 es va convertir en una plataforma única, amb més espai per als vianants i amb accés només per als cotxes dels veïns, amb velocitat limitada a 20 km/h. Llavors, es va remodelar el tram entre el carrer Marquès de Monistrol i el Parc de l’Antic Camp de Futbol. Ara, les obres continuen fins al carrer Enric Borràs.

Al passeig de la Vilesa, es podrà girar a l’esquerra per accedir a l’escola Lola Anglada i a les zones de les Costes i Vessants. En aquest punt, la vorera s’eixamplarà, i s’hi crearà un espai amb arbres i bancs, que farà més agradable i verd l’entorn de l’escola.

El projecte de remodelació té un pressupost de 707.517 euros, i el 82% l’aposta l’AMB, que també s’ha encarregat de redactar el projecte. Tècnics de l’AMB i representants de l’Ajuntament de Tiana es van reunir el 27 de juny amb els veïns de la zona per explicar-los les obres.

Ara, les obres ja estan en fase de licitació i, un cop adjudicades, aquesta mateixa tardor, ja podran començar. S’espera que s’allarguin vuit mesos com a màxim.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom